Man tænker måske ikke at et mobil cover er vigtigt. Det er trods alt for at beskytte din telefon. Men det er også meget mere end blot det. Dit mobil cover kan definere dit social image på måder du ikke kan forestille dig. Mobiler er i dag blevet så normale i vores hverdage, at vi slet ikke tænker så meget over dem. De er blevet så stor en del af hvem vi er. Alle har en telefon. Derfor skal din telefon også vise hvem du er. Og flotte mobil covers til alle telefoner er en måde at gøre det på!

Hvad dit mobil cover siger om dig

Forestil dig situationen. Du står og snakker med en rigtig sød kvinde eller fyr. I kommer godt ud ad det med hinanden. Lad os sige at du har spillet dig selv lidt op. Du har leget den fine, måske lidt rige person hele aftenen. Det lidt glatte person, som bare har styr på det. Så trækker du din telefon op, du har måske fået personens telefon nummer. Men så er spørgsmålet jo, hvad du trækker op. Er den en brugt og lidt ødelagt IPhone, som så mange har, eller er det en smuk, panzerbeskyttet telefon, som endda har en anden farve end selve telefonen, som skinner din personlighed ekstra igennem. Er din telefon prikken over i’et, som det kunne være?

Basalt set, så kan dit mobil cover fortælle noget om din personlighed, ligesom en bil, dit hus eller dit tøj kan. Er det ordentligt og rent, eller er det beskidt og lidt ødelagt. Du behøver ikke hele tiden at købe en ny bil, for at den ser ny og ren ud. Det samme gælder med telefoner.

Udvalget er stort og valget har en effekt

Selv har tænker man måske ikke at valget af flotte mobil covers til alle telefoner siger noget specielt. Så længe det ser fedt ud, har man vel frit valg på alle hylder. Desværre er det ikke så simpelt. Der findes nemlig så mange forskellige typer, at alene valget siger rigtig meget om hvem du er. Lad os sige du bare vælger et, for det skal være praktisk. Du er ligeglad med alt dette og tænker ikke på, at dit mobil cover kan betyde noget for dit sociale billede. Så får du dig måske et almindeligt, praktisk cover, som beskytter din telefon rigtig godt. Nu er du beskyttet imod at det går i stykker, hvis du taber det. Alene dette valg siger noget om dig: at du er en praktisk person, som ikke går op i hvad andre tænker om ham eller hun.

På den anden side, så fungerer det lidt ligesom tøj. Der er nemlig en masse forskellige mærker, indenfor mobil covers. Selvom der ikke er lige så mange folk, der går op i mobil cover mærker, som der er folk, der går op i tøj mærker, så kan det alligevel have en indflydelse. Hvis folk kender mærket et sted fra, og de ser du går rundt med det, kan du vinde lidt prestige.