Måske har du tidligere hørt om den danske producent af høreapparater, Oticon. Hvis ikke skal du vide, at de er kendt for høj kvalitet, integritet og bæredygtighed. Som dansk hørehæmmet kunne det ikke være mere oplagt at vælge høreapparater fra Oticon, selvom de også er oplagte for alle andre nationaliteter.

Et dansk firma med kvalitet og integritet

Oticon er et firma, der har eksisteret siden 1904, altså i over hundrede år. De er specialiseret i lyd som sådan, idet de også producerer større lydsystemer til koncertsale og lignende. Høreapparater er dog uden tvivl deres flagskib og det, du højst sandsynligt har hørt om dem for. Oticon er nemlig også slået igennem internationalt på baggrund af deres høje kvalitet og integritet i produktionen og distributionen af høreapparater. Oticon er ligefrem i top tre over verdens største leverandører af høreapparater. Den type international succes og anerkendelse oplever danske firmaer ikke ofte.

Hos Oticon kan du få flere forskellige typer høreapparat, som du selvfølgelig skal have hjælp til at udvælge af en specialist på området. Du kan også købe særlige enkeltdele, hvis dit apparat er i stykker eller mangler noget, for eksempel batterier.

Oticons store succes er med til at forsikre, at de er til at stole på, at de har den erfaring og professionalisme, der skal til. Dine ører og din hørelse er utroligt vigtigt, og høreapparatet er middel, der hjælper dig med at forbedre din hverdag.

Prøv det af

I dag har vi moderne høreapparater, der slet ikke er lige så generende, som høreapparater plejede at være. Mange forventer dog stadig de gammeldags apparater, der både stak meget i øjnene, og som også kunne genere med hyletoner, hudproblemer og ondt i øregangene. Sådan er det slet ikke i dag. Derfor giver det faktisk også mening at bruge høreapparater, selvom ens hørelse ikke er så alvorligt nedsat, at man overhovedet ikke ville kunne klare sig uden.

En nedsat hørelse kan påvirke dig på mindre åbenlyse måder end blot ved at gøre dig døv. Derfor kan høreapparater måske sammenlignes med briller af lav styrke, der sørger for, at folk med næsten perfekt syn slipper for at få ondt i øjnene, og at slide unødvendigt på deres øjne. Det samme gælder høreapparater for dig, der godt kan høre, men måske ikke perfekt. Det kan i hvert fald ikke skade noget at prøve dem af for at mærke virkningen.