Virksomheder tilbyder ofte studierabat og dette er godt. Studerende vil typisk være mere følsomme over for priser. Dette skyldes, at de har lavere disponibel indkomst (primært SU og et studiejob) og lidt rabat kan betyde meget. Fordi studerende er prisfølsomme, er det godt at vide, hvor og hvornår man kan få rabat.

Læs videre og find 3 ting, som du kan få studierabat på.

Oplevelser

Som studenterende er der rigtig mange ting, som man skal bruge penge på. Ikke nok med, at der er husleje og faste udgifter, såsom mad, forsikring og internet, så skal man også have plads i budgettet til byture og bøger til studiet. Derfor kan man nogle gange godt glemme, at oplevelser er en del af livet. Biografer, teatre og museer er blandt nogle af de steder, som giver op til 20% rabat til studerende, hvis bare man kan fremvise et gyldigt studiekort. Dette gør, at man har lidt mere lyst til at benytte sig af disse attraktioner og det kan bestemt anbefales, at man gør det.

Tandlæge studierabat

Ja, du læste helt rigtigt. Nogle tandlæger tilbyder studierabat. Tandlægen er et årligt mareridt for mange, da det godt kan blive dyrt, specielt hvis der er nogle ekstra ting, som bliver fundet ved et tjek op. Vi ved alle, at det er vigtigt at passe vores tænder. På trods af vigtigheden af regelmæssige tandlægebesøg sætter mange mennesker ikke tid til side til at besøge tandlægen så ofte som de burde. Når du er starter på universitet og måske endda er flyttet til en anden by, er det sandsynligvis den sidste ting du har i tankerne, men det kan være, at en tandlæge studierabat kan gøre dig mere tilbøjelig til at booke en tid?

Bus og tog

Mange studerende bruger offentlig transport og det kan sagtens blive dyrt i længden. At tage bussen eller toget er bestemt ikke billigt og hvis det er en daglig regning, kan det godt løbe op. Heldigvis, så tilbyder bus- og togselvskaber studierabat til de mennesker, som har behov for offentlig transport til at komme frem og tilbage fra deres studie. Busser er måske ikke altid den hurtigste måde at komme rundt på, men de er miljøvenlige, økonomisk kloge og efterlader dig ikke afhængig af taxaer (som er endnu dyrere!). De fleste byer har studierabat og det kan betyde store besparelser, som vil gavne dig meget i længden.