Der er mange måder hvorpå man kan gøre opmærksom på sin tilstedeværelse på markedet. Reklameartikler bliver mere og mere brugt, når man skal nå ud til kunderne, og det kan også give rigtig god mening at gøre lige præcis dette. For de fleste forbrugere bliver mere og mere immune over for virksomhedernes reklamemetoder, fordi de konstant bliver udsat for det. Så snart forbrugerne opdager, at der er tale om en reklame, vil de ikke være så modtagelige over for reklamen. Derfor skal man som virksomhed forsøge at reklamere så diskret som overhovedet muligt. Dette kan man gøre med vandflasker, hvor virksomhedens logo er trykt på siden. Man kan uddele vandflasker med virksomhedens logo til flere forskellige arrangementer. Her er et par bud på, hvornår man kan gøre det, uden at det kommer til at virke kunstigt.

Et relateret produkt er en drikkedunk med logo.

Motionsarrangement med billig vand på flaske

Den lokale motionsklub arrangerer formentlig et løbsarrangement eller lignende. Her vil der være brug for vandflasker, som motionisterne kan få udleveret når de kommer i mål. Som virksomhed kan man derfor med rette kontakte motionsklubben og tilbyde, at man gerne vil støtte arrangementet ved at give vandflasker til alle motionister. På denne måde vil mange mennesker få øjnene op for virksomheden, fordi de ubevidst lægger mærke til logoet på siden af vandflasken.

Billig vand på flaske til virksomhedsbesøg

Måske får man ind i mellem studerende eller potentielle forretningspartnere på besøg i virksomheden. Her kan der være forskellige ting på programmet, men lige meget hvad vil man formentlig tilbyde de besøgende en omgang frokost. Her skal de også have noget at drikke, og derfor kan man med rette give dem vandflasker med virksomhedens logo og navn. Dette vil ikke bare gøre reklame for virksomheden, men også give et professionelt indtryk af virksomheden.