Hvis man ser på en højtid som jul, så handler den om at give og vise kærlighed. Man giver på mange måder, og om julen er en af disse måder ved at man giver gaver. Når man giver en gave, så giver man også en betydning. Formålet med gaven er, at skabe en relation og vise, at den relation man har en betydning. Gaven er med til at vise betydningen. Når der sker en udveksling af eksempelvis gaver, så behøver det ikke nødvendigvis at være en gave for en gave.

Giv dine ansatte firmajulegaver og skab stærke bånd

Det man kan få til gengæld kan også være andre ting endda handlinger og tanker. Det afhænger meget af situationen. Eksempelvis med firmajulegaver, som er en rigtig god måde at vise sine medarbejdere, at man sætter pris på dem. Når man giver en firmajulegave til sin ansatte, så viser man taknemlighed både ved at give gaven og selve det man giver sender også et signal. Det er ikke kutyme at man giver en julegave tilbage til sit arbejde. Man giver jo sin arbejdskraft året rundt, og det er netop denne, som man betaler med.  Man giver igen, når man får en julegave. Ofte er det ganske ubevidst.

Find inspiration på nettet

Man føler ikke at man skal betale tilbage, men når man får en julegave fra sit arbejdsplads, så skaber det en god stemning, og man får et positivt forhold til sit arbejde, som kan betyde, at man vil arbejde hårdere for virksomheden, fordi man godt kan lide det, fordi man føler, at der bliver sat pris på en. Så firmajulegaver er en god ting, fordi man får en helt masse tilbage igen. Selvom det ikke er et helt gennemskueligt regnskab, så kan man regne med at få glade ansatte. Når man har glade ansatte, så får man meget mere ud af det end ellers.