Overvejer du at få produceret nøglesnore i forbindelse med et arrangement, I skal afholde, en messe, I skal deltage på, eller blot som give-away til jeres kunder, så kan det være svært at finde hoved og hale i de mange løsninger for reklameartikler, der findes online.

Et er, at vælge farve og tryk på sin nøglesnor. Det er for så vidt angår nemt nok. Noget andet er umiddelbart at finde en nøglesnor, der passer til ens ønsker – især hvis man ikke har fået produceret keyhangers før. Hvor går man hen for at se et udsnit af de forskellige snortyper, der findes, og hvordan vurderer man kvaliteten af tilbehøret ud fra enkelte billeder? I dette indlæg vil jeg forsøge at give dig en kort opdatering over de forskellige nøglesnorsmodeller, der findes derude.

Keyhangers i nylon

Snore i nylon er glatte og skinnende. Dette hjælper dem med at skille sig ud, og ønsker du derfor synlighed for dit reklamebudget, så er nylonsnore et godt bud. Denne type snor kendetegner sig også ved at være finerevævet, end de lidt ”grove” nøglesnore som man oftest ser. Nylon er derfor ideelt, hvis du har specifikke krav til trykket, der skal stå skarpt og præcist. Indeholder dit tryk fx mange farvenuancer, skygger eller en høj detaljegrad, så er keyhangers i nylon ikke et dårligt bud.

Nylon er også tykkere end mange andre materialer, der bruges til nøglesnore. Dette giver et godt fundament for at skabe en robust keyhanger, der ikke så let trevler eller går i stykker. Nylonsnore kan derfor også bruges i forbindelse med vedhæng, der består af tunge genstande. Er din nye nøglesnor fx beregnet til at hænge et kamera i eller krævende, udendørs aktiviteter, så er nøglesnore i nylon et godt valg for en lang levetid.

Vævede keyhangers

Keyhangers kan også fås vævede. Her bliver trykket broderet på din nøglesnor, hvilket giver et meget fint og eksklusivt udtryk. Ulempen ved dette er dog, at detaljeringsgraden bliver lavere, end når du vælger en nøglesnor i nylon. Det kan være svært at få broderet mange detaljer – både på nøglesnore og på anden tekstil / stof, og du bør derfor kun vælge vævede nøglesnore, når du har et tryk, der er forholdsvist simpelt. Indeholder dit logo eller dit ønskede tryk en masse fine detaljer, kan du blive slemt skuffet, når du vælger brodering.

Keyhangers til udendørs brugAf fordele som vævede / broderede nøglesnore har, er der naturligvis det eksklusive udtryk, der er nævnt længere oppe. Derudover gør broderingen stoffet tykkere, og du kan derfor godt forvente at få en nøglesnor, der er solid og robust. Vævede nøglesnore er derfor oplagte til at bære tunge genstande i, at tage med på camping eller på hikingture. Du bør dog ikke gå på kompromis med tilbehøret, da det oftest er dette, der går først i stykker hos de vævede nøglesnore.

Nøglesnore i polyester

Leder du efter et billigt alternativ til ovenstående, så kan nøglesnore i polyester være det bedste alternativ. De vejer ikke meget, er gode til prisen og som oftest komfortable, selvom de skal bæres om nakken i 8+ timer. Disse nøglesnore udmærker sig også som give-aways, da de har en lav pris, og du ofte kan få mange flere for den samme pris, som du ellers ville skulle have givet for dyrere modeller. Som med alle andre reklameartikler er der ikke en garanti for, at modtageren vil bruge dem, og du kan derfor bedre tåle, at de ligger i skuffen hos modtageren og samler støv.