Er du typen der elsker at vågne op til fuglekvidder om morgenen? Elsker du farverne på en papegøje, og ejer du måske selv en lille fugl? Så bør du helt klart overveje at investere i fuglelegetøj til din lille ven med fjer. Ligesom alle andre dyr, skal fugle motionere, og de stimuleres intellektuelt. Du kan jo forestille dig, hvor kedeligt det ville være, hvis man sad i et bur uden legetøj. Derfor findes der en masse forskellige typer af legetøj til fugle, der får sat gang i fjerene og får din lille piphans til at kvidre. 

Samtidig er det også en god måde at give dig lidt ro på om morgenen, så din lille fugl ikke napper og ryster i buret lige fra morgenstunden af. På den måde har de noget aktivt at give sig til, så du nemt kan ligge og slumre lidt længere. Fuglekvidder er dejligt, men nogle dage har man bare brug at sove lidt længere, da det ikke er alle der kan komme lige hurtigt ud af fjerene om morgenen. 

Hyggeligt fuglebur til kælefugl

Smukke fuglegynger

Din fugl har et yndigt bur, godt med plads og måske får den nogle gange lov til at tage en flyvetur i lejligheden. Men intet fuglebur er helt komplet uden en lille fuglegynge som din fugl kan sidde på imens den betragter omverdenen. De fleste fuglegynger er lavet af bæredygtigt træ og kan nemt hænges op i buret. Nogle gynger fås ovenikøbet med legetøj på rebene så din fugl har noget at lege med og bide i. De flotte farverige klodser og klokker der ofte sidder på gyngerne, kan underholde din fugl i lang tid. En gynge er både til store og små fugle og kan anskaffes i mange forskellige størrelser, så de passer lige til din fugl.

bur til fugl

Fuglelegeplads- lad din fugl komme på eventyr

Med en lille fuglelegeplads, inde i fugleburet, har din pipfugl fri plads til at lege og boltre sig. På de fleste fuglelegepladser er der stier og legetøj, hvor din fugl har mulighed for lege og springe rundt. Husk at særligt legetøj med farverige klodser og andet tingeltangel, er meget underholdende for din fugl. Farverne tiltrækker dem og gør dem nysgerrige. Så vælg gerne legetøj med masser af farver, det vil din fugl sikkert nyde. Igen fås fugelegepladser i forskellige størrelser, så de passer i lige præcis dit fuglebur, samt din fugls størrelser. Så hvad end om du har en stor papegøje eller en lille undulat, findes der legetøj til lige præcis din fugl.