Hvad er opskriften på en fed fest? Svaret er naturligvis, en god playliste, proppet med de bedste sange, samt en stor flok glade mennesker. Skal festen være noget ekstra særligt – og det vil man jo altid gerne havde, så lad din fest afspejle den højtid den finder sted i. Nu hvor bladene falder af træerne, og efterårets kulde så småt er på vej, er det på tide til en rigtig førsteklasses halloween fest. Og en halloweenfest er ikke bare en fest. Nej, det er en hel oplevelse i sig selv, med mulighed for alverdens temalege, sjove udklædninger, og pynt, der kan skræmme de fleste! Lad dig her inspirere til de bedste bud på et kostume til halloween, der enten kan være vanvittigt skræmmende 

Kreativt halloween kostume

Smukke kostumer til kvinder 

Er du en kvinde der ønsker at tiltrække dig meget opmærksomhed, og elsker at alle øjne er på dig? Så bør du overveje at finde et halloweenkostume der får dig til at skille dig ud fra mængden! Og der er så mange måder at gøre det på. Med lidt falsk blod og et sæt hugtænder, kan du gøre dit kostume ekstra uhyggeligt, og skræmme alle dine venner. Vær kreativ, og benyt dig af både ansigtsmaling, falsk blod og kontaktlinser. Et godt forslag kunne være at købe et nonnekostume, ansigtsmaling og falsk blod og klæde dig ud som den skræmmende antagonist fra ”the Nun”. Men mulighederne er faktisk uendelige, og kostumerne kan sammensættes ligesom du ønsker.

Sjov halloween fest

De nemme og de skræmmende kostumer til mændene

Ligesom hos kvinderne er der også her et væld af kostumer at vælge imellem. Men til halloween er det jo vigtigt at huske på, at det vigtigste er at dit kostume skal være uhyggeligt. Uhygge kan opnås på mange måder. Er du af den kreative slags, kan du selv sammensætte dit eget kostume. En god ide her ville være at købe noget ansigtsmaling, og noget af de mange forskellige typer tilbehør, der findes på de sider der sælger halloween kostumer. En blodig økse, eller en stor kniv i plastic kan man komme langt med, når man vil være lidt kreativ med sit kostume. Samtidig er det også latterligt nemt, selv at sammensætte et kostume og kan gøres for næsten ingen penge. Er du derimod ikke den kreative type, og vil du hellere lægge dig lidt op ad klassikerne. F.eks. en skræmmende vampyr inspireret af Dracula eller morderisk djævel.