Hvis ud i længere tid har været så heldig at have en virksomhed med en god vækst og fremgang, så har du sikkert i dag flere afdelinger end du havde i starten. Især hvis du har opbygget til større selskab. Det er skønt når ens forretningside har succes, men er det hensigtsmæssigt at have så mange afdelinger.

Vækst medfører nye ansatte

I takt med at din virksomhed voksede er der opstået nye behov, som skulle håndteres. Derfor har du lige så stille ansat en der har kunne løse disse opgaver. Det kunne for eksempel være en der kunne stå for IT’en i din virksomhed. I starten var det praktisk og smart at have denne ansat i egen virksomhed, da det måske gjorde kommunikationen nemmere. Især i en tid hvor du måske ikke helt vidste hvad virksomhedens IT behov var.

Nu mere virksomheden voksede, nu større blev de forskellige afdelinger. Så i stedet for blot at have en enkelt ansat til at tjekke nogle ting en gang imellem, så har du måske flere fuldtidsansatte nu. De har alle brug for et kontor område og derfor har du også måtte finde større faciliteter.

Men giver det fortsat mening at have alle disse ansatte og giver det nok værdi til din virksomhed?

Har du stadig fokus på kernevirksomheden?

Måske undre sådanne spørgsmål dig. Men du bør altid sikre dig at du ikke bruger for meget krudt på ting der ikke ligger indenfor din kerneforretning. For hver ekstra ansat, som laver noget helt andet end det du ved noget om, tager det noget af dit fokus. Derfor kan det være, at du nu faktisk bruger rigtig meget tid og energi på mindre relevante ting og næsten ikke har tid til at se på det, der er kernen i netop din virksomhed.

Af den grund kan det være en god ide at outsource din IT afdeling. Du kan læse meget mere om gode IT løsningerne lige her hos https://itloesningen.dk/.

Hvorfor outsourcing er en god ide

Der er mange fordele ved at outsource sin IT afdeling. For det første vil du få et samarbejde med en virksomhed der kun har top egnede personer til at varetage dine behov inden for IT. Det vil medføre en mindskning af fejltrin og sikre dig den bedste vejledning, når der opstår problemer. Du slipper også for at skulle vurdere hvem der har de nødvendige kvalifikationer til at håndtere dine IT behov, noget du måske ikke føler dig helt kompetent til at vurdere. I stedet ved firmaet du har outsourcet til lige netop hvem de bør ansatte, på baggrund af deres lange erfaring.

En anden fordel ved outsourcing er at de frigiver noget tid og energi. Dermed vil du nemmere kunne fokusere på det der er jeres kerneforretning. Hvilket er netop den ting som skaber allermest værdi for dine kunder. Dermed sætter du dig selv og din virksomhed i den bedst mulige position i forhold til dine konkurrenter. Du vil have fingeren på pulsen og dermed hurtigt se i hvilken retning i bør gå, alt efter hvilken vej markedet er på vej.