De fleste af os befinder lufthavne med noget spændende og sjovt, hvor man er på vej ud på eventyr. I virkelighedens verden er lufthavne måske nogle af de værste steder, man kan befinde sig, og et sted som man kun befinder sig af nøds. Man skal fra A til B, og den eneste måde at komme afsted på er med fly. Derfor er man ofte tvunget til at bruge en lufthavn.

Lufthavne er nok de mest støjende steder, du kan opleve at være. Passageren der bliver råbt i højtalerne, til sidste udkald på flyet, børnefamilier der fare rundt mellem gates, lufthavnsmedarbejdere som fra start til slut har en ekstrem travl vagt året rundt og ikke mindst høje lydniveauer skabt af flyene. Det er for meget støj, til hvad mennesker og kroppen faktisk kan klare. Har du nogensinde tænkt over, hvorfor man som regel altid mister stedfornemmelsen og hurtig bliver stresset, over hvor lidt tid man faktisk har til flyveren? Måske er der for meget støj, som giver uro.

B are rolig, du kan være med til at reducerer støjniveauet. Som regel er det altid en god start, at komme i god tid, til lufthavnen. Det giver en følelse af, at du har styr på tingene og dermed er du ikke ligeså  påvirket af støjniveauet og stresser heller ej. Dernæst er det en god ide, at udnytte de mange stillerum, som faktisk er tilgængelige ved lounge og nær gate områderne. Det er faktisk en kædereaktion. Det bedste tip til at reducerer støj i lufthavnen, vil udover passagerens egen indsats, være at lufthavnen vælger at isolere gates og opholdssteder lidt fra hinanden, således det generer