I ferierne elsker danskerne at rejse ud. De elsker nye oplevelser, de elsker nye omgivelser, og langt de fleste elsker den varme, der sjældent findes i Danmark.

Alt dette findes i mange dele af verden, og alligevel vælger rigtig mange danskere hvert år at rejse samme sted hen – nemlig til Sydspanien. Men hvordan kan det egentligt være, at Sydspanien er så meget mere populært end for eksempel Grækenland, hvor du ligeledes kan få varme og nye oplevelser? Det kan du finde ud af, hvis du blot læser med lige her.

Stor forskel på tempoet på dagligdagen

Sydspanien er noget helt specielt – særlig hvis du sammenligner det med det liv, som mange danskere kender herhjemme fra. Både klimaet og kulturen er meget anderledes end det danske, men det helt særlige ved Sydspanien er nok i virkeligheden tempoet på dagligdagen.

I Sydspanien kan danskerne bedre slappe af, end de kan herhjemme, fordi tempoet på dagligdagen går i slow motion, hvis du sammenligner de to – også for dem, der arbejder. Altså er der helt andre forudsætninger for at slappe af, og der er ikke noget, der lige skal gøres, nu hvor tiden er til det.

Lindring af mange sygdomme

Klimaet var som sagt en anden grund til, at mange søger mod Sydspanien, og særligt en vis del af befolkningen nyder godt af dette, når de besøger landet – nemlig de gigtplagede.

De varme temperaturer og det varmere klima i det hele tage lindre gigtplagedes symptomer i hverdagen, og derfor stiger deres livskvalitet simpelthen, når de besøger varmen.

Dette viser sig desuden gældende ved en lang række andre sygdomme også.

Særligt populært blandt pensionister

I og med solen og det varme klima lindrer de forskellige symptomer, som ældre nu engang måtte have, så er der også andre grunde til, at Sydspanien er særligt populært blandt pensionister – blandt andet det faktum, at pensionen rækker længere.

Huslejen, men også dagligdagens indkøb er billigere i Sydspanien, end det er i Danmark, hvorfor du med god grund kan overveje at investere i en bolig i Benalmadena – også selvom du ikke er pensionist.

Med en bolig i Benalmadena kan din rejse til Syden blive billigere end nogensinde før, da du sparer hotellet, og du vil endda have en god undskyldning til oftere at tage derned.

Det bedste sted til et sommerhus i varmen

Det er faktisk en bolig i Benalmadena som du vil få mest ud af, hvis du søger et sommerhus i Syden. Der er nemlig et stort fællesskab blandt danskerne, der rejser derned, hvilket særligt skyldes, at der både findes barer, restauranter, klubber og andre aktiviteter specifikt til danskere, og dermed har du altså nemmere ved at blive en del af et fællesskab, end hvis du køber en bolig et andet sted.

Med en bolig i Benalmadena har du desuden danske indkøbsmuligheder, hvilket er noget, som mange finder svært at fravænne sig – dog vil dette jo ikke være et problem, nu hvor de danske varer som remoulade og leverpostej er kommet derned.