Hvis du ønsker en hund, som er fysisk stærk, kan fungere som vagthund, og er både loyal og lydig, så bør du overveje at anskaffe en amerikansk bulldog.

De er en intelligent hunderace, hvilket gør dem til gode kandidater til en række aktiviteter og sportsgrene. De er relativt nemme at træne, men de kræver også en fast hånd i træningen; den skal ikke være i tvivl om, at det er dig, der bestemmer.

Men vælger du denne race, får du en hund, der kan udvikle sig til en god og loyal følgesvend – lige den, du har brug for.

Med en amerikansk bulldog får du en hund, du kan udvikle

Den amerikanske bulldog er en race med et stort udviklingspotentiale, og der er en række måder at udvikle din amerikanske bulldog på.

Start med at give den ordentlig ernæring. En sund kost vil hjælpe din amerikanske bulldog til at vokse og udvikle sig ordentligt. Du bør også sørge for, at din amerikanske bulldog får nok motion. Motion er vigtigt for alle hunde, men det er især vigtigt for amerikanske bulldogs, fordi de er en meget aktiv race.

En anden måde at udvikle din amerikanske bulldog på er at socialisere den ordentligt. Amerikanske bulldogs er ikke naturligt aggressive, men de kan blive aggressive, hvis de ikke socialiseres ordentligt. Det er vigtigt at introducere din amerikanske bulldog til andre hunde og mennesker i en tidlig alder, så den kan lære at interagere ordentligt med dem.

 

Bemærk dog, at i Danmark er den amerikanske bulldog på den såkaldte forbudsliste. Det betyder, at den er ulovlig at anskaffe sig i Danmark. Så det er en hunderace, der kræver at du er en erfaren hundeejer. Læs om amerikanskbulldog her.

Brug din amerikanske bulldog til vagtopgaver

Det er vigtigt at træne din amerikanske bulldog. Træning er vigtigt for alle hunde, men det er især vigtigt for amerikanske bulldogs, fordi de er en meget intelligent race. En veltrænet amerikansk bulldog vil være en velopdragen hund, som vil gøre alt for dig.

Så hvis du er på jagt efter en viljestærk, men alligevel loyal hund, som du kan bruge som for eksempel vagthund, så kan en amerikansk bulldog være noget for dig.