Har du en virksomhed? Og har du gået med overvejelserne om at få en frugtordning? Så er det nu, du skal slå til. Der findes nemlig mange forskellige former for frugtordning derude, men det er imidlertid ikke alle slags, der er lige gode. Derfor kan det være en fordel at udforske de forskellige muligheder, så du finder en ordning, der er tilpasset netop din virksomheds behov.

 

Stor variation

Økologisk FirmaFrugt og øko frugt til virksomheder. FirmaFrugt Økologisk og øko frugt erhverv. Disse kan levere lækker frugt til din virksomhed. Ligesom med meget andet i livet – og andet mad – er det rart med en variation. Derfor tilbydes der alverdens frugter med denne ordning. Inde på websiden kan du se, hvad der kan blive leveret i den gældende uge, hvor du både kan vælge imellem almindelig og økologisk frugt. Hvis du finder ud af, at du ønsker noget andet, er du naturligvis velkommen til at skifte til en anden ordning, som passer bedre.

 

I hele Danmark

Uanset hvor din virksomhed er placeret, er det muligt at få leveret frugten ud til adressen. Så hvad enten din virksomhed har adresse i København, Odense, Aarhus eller en helt fjerde by, kan du sagtens få leveret din ordre sikkert og nemt. Desuden kan du ligeledes få leveret din frugt alle ugens hverdage – hvor der selvfølgelig skal findes en løsning, som passer til jeres behov.

 

Har du spørgsmål?

Hvis det virker som en uoverskuelig jungle at finde rundt i – ellers hvis du blot har et par enkelte spørgsmål angående dine muligheder – er du naturligvis velkommen til at kontakte firmaet allerede i dag. Nederst på websiden kan I også udfylde en formular med jeres oplysninger, hvor I tillige kan beskrive, hvilke ønsker I måtte have til lige præcis jeres ordre. Dette er en nem og hurtig måde, hvorpå du hurtigt kan få frisk frugt til virksomheden.