Hvem drømmer ikke om en hvid strand, varme og ferie? Det er igennem de sidste årtier blevet mere og mere populært at flyve syd på, når der skal kobles af fra hverdagen. Varmen byder på ren afslapning, og stressen kan køles ned i det lune hav. Der findes dog et hav af rejsedestinationer. Hvilket land skal du flyve til, og hvilken by skal du besøge? Det er ikke altid nemt at finde ud. Her kan du dog læse lidt mere om en af de mest populære rejsemål – nemlig Mallorca.

Oplev både storby, skøn natur, det spanske køkken og kilometerlange strande

Den spanske ø har vokset sig til et kendt rejsemål for turister og besøgende. Det er der dog også grund til at forstå. De fleste, der har besøgt øen, vil være enige i, at Mallorca har det hele. For det har Mallorca. Ferieøen byder på kilometerlange lækre strande. På nordsiden findes eksempelvis en strand i Alcudia på hele 14 kilometer. Rejser du til øst eller vest, vil du møde flotte klippestrande med krystalklart vand. Øen byder dog også på smuk natur mellem byer og strande.

Selvom man kan rejse fra den ene ende til den anden ende på en time, byder den spanske ø på mange forskellige ferier. Du kan holde storbyferie i Palma, vælge et charterhotel eller bo i en mindre lokal by. Der er såmænd både noget for de små, unge og gamle samt for den store familie, kæresteparret eller en flok venner.

Mallorcas kultur byder samtidig på lækker mad og skønne aktiviteter. Du kan spille golf, opleve en vingård, dykke i det smukke hav, vandre øen rundt eller shoppe i designbutikkerne. Da øen tilhører Spanien, vil du kunne smage den lækreste spanske mad og tage på tapasbar. Du vil også kunne smage de lokale råvarer og opskrifter brugt på restauranterne. Da spaniolerne er meget troende, gemmer Mallorca på en smuk stor katedral, som er et besøg værd.

Flyv til Mallorca året rundt

Mallorca byder på lidt af det hele. Heldigvis kan man flyve til øen året rundt. Foråret byder på masser af golf og cykling samt en grøn og blomstrende natur med blandt andet mandeltræer. Om sommeren ankommer mange turister, og der vil derfor være fuld gang i øens liv. Efteråret byder stadig på den lækre spanske varme og natur – dog uden så mange mennesker. Du vil eksempelvis kunne opleve den lokale kultur, hvis du rejser derned i vinteren.

Mallorca går dog heller ikke ned på hoteller. Der findes både familieresorter og voksenhoteller med pool og spaafdeling. Man kan også rejse billigere på nordsiden, og opleve øen helt tæt på. Det tager dog heller ikke meget mere end tre timer at flyve til øens lufthavn fra Danmark. Flybilletter til Mallorca har heldigvis også en overkommelig pris, så alle kan komme afsted. Det er altid en god ide at sammenligne flypriser, inden der bookes. På denne måde er I sikret de bedste flybilletter til Mallorca.

Man forstår godt, at øen er en af de mest populære rejsedestinationer. Med billige priser, skøn natur, lækre strande og spansk mad har de andre feriesteder ikke en chance.