Det er nu, hvor det stadig er mørkt og koldt, at mange begynder at drømme om forårs- og sommerrejser. Og det er jo relevant og dejligt at drømme! Hvor skal turen gå hen? Her er et par gode bud og lidt alternativer til de gængse turistspots.

Det sværmer med muligheder

Der er jo faktisk næsten ikke begrænsning på, når vi snakker mobilitet, ture og rejsemuligheder. Turen kunne gå til alle verdenshjørne, over alle (eller kun lige over nærmeste) landegrænser, eller lige i nærområdet. Måske skal du bare surfe rundt i et stort udvalg af rejser til Costa del sol og sætte turistbarren højt. Måske er det blevet tid til at tage nordpå i stedet og prøve det? Måske der gemmer sig nogle helt særlige perler i Østeuropa, som fortjener at blive udforsket?

 

Er du dog ikke sikker på, at det skal være en flyrejse, men at en rejse med transport over landjorden også kunne være en god mulighed, så er der masser af busselskaber med billige bud på den perfekte feriedestination. Togene kører også stadig, og også de fragter både familie og kufferter sikkert og trygt frem, mens landskabet hastigt forandrer sig gennem vinduerne.

Den skabte og den selvskabende rejse

Der er masser af muligheder, hvor bureauer planlægger, finder hotel, aktiviteter og billetter. Det kan være fint og nemt og rejser til Costa del sol og deslige er en fin måde at komme ned i gear på, hvis man kan klare at være blandt mange turister. Søger man det selvskabende og friheden deri, så er det også en mulighed at gøre det hele lidt mere simpelt og så lige det ekstra nærværende også. Måske man skal køre en tur til Norditalien, få lært det sprog, gå på opdagelse i en uges tid, og så bare køre hjem, når man er klar til det.