Der er mange tanker, man skal gøre sig, når man køber en studentergave til hende. For eksempel kan man overveje, hvilke interesser hun har eller tænke på noget hun gerne vil have gjort længe og købe studentergaven derefter. Hvis du kender hende godt, skal gaven jo helst matche til hendes personlighed og interesser, ellers kan du sikkert godt forvente at gaven ikke vil blive brugt og i stedet pakket ned i en boks. Mange køber oplevelsesgavekort, som altid er en god og spændende gave til den eventyrlystne. Hvis du kan noget med dine hænder, er en hjemmelavet gave også oplagt, da du også kan give gaven et helt personligt præg.

Passer til modtagerens personlighed

Det er naturligvis vigtigt at købe en studentergave til hende, der matcher med modtagerens egne behov og ønsker for virkelig at vække glæde. I månederne op til studentens dimissionsfest kan du for eksempel bide mærke i, hvad hun enten ønsker sig direkte i gave eller noget hun længes efter. Det kan være at din gave kommer helt bag på hende, hvilket er den bedste reaktion og følelse for både modtager og gavegiver!

Sådan en oprigtig reaktion er heller ikke nødvendigvis altid resultatet af en meget dyr gave, da selv de mest enkle gaver kan vække smil og glæde fra en nybagt student. På denne måde har du også vist at lytter efter til hendes ønsker, hvad enten hun har været bevidst om det eller ej og hele processen med gaveindkøb vil være meget lettere for dig.

Uforglemmelige oplevelser

Rigtig mange nye studenter ønsker ikke andet end at komme ud at opleve verden i lille eller stor grad efter mange år på skolebænken, hvor man ikke har kunnet rejse som man vil. Derfor bliver mange studenter blandt andet backpackere og rejser jorden rundt på jagt efter nye og spændende oplevelser og erfaringer, som de vil kunne tage med sig resten af deres liv.

Et oplevelsesgavekort til store oplevelser vil uden tvivl være til stor glæde for studenten, uanset om gavekortet er til 3 måneders backpacking i Vietnam eller blot en herlig tur i Tivoli med familie og venner, hvis den nye student ikke har umiddelbare planer om at rejse Jorden rundt. Sådanne oplevelser resulterer i uforglemmelige minder i mødet med nye kulturer og mennesker, som den unge student vil huske for livet!

Noget helt unikt

Hvis pengene ikke helt rækker til et dyrt gavekort, og du er kreativt anlagt, kan du også kaste dig ud i selv at lave en studentergave til hende. Modtageren vil uden tvivl blive positivt overrasket og forbløffet over den tid, du har lagt i projektet uden hun har vidst til det. Det kan for eksempel være et smukt unika smykke eller et keramikfad, du selv har udformet med dine hænder. På denne måde kan du lægge et helt unikt og personligt præg på gaven, som højst sandsynligt ikke vil ligne nogle af de andre gaver netop denne student vil få. Hun vil i hvert fald tænke på dig og jeres bånd, hver gang hun kigger på gaven.