Er du en af de mange, der elsker at gå ud at spise med din partner eller en flok venner? Og er du en af dem, der godt kan lide at prøve noget nyt – det være sige nye former for mad eller nye caféer og restauranter? Så bliver Restaurant.dk hurtigt en af dine favorithjemmesider. Ved hjælpe af siden kan du supernemt finde lækre steder at gå ud at spise.

Hele verden venter rundt om hjørnet

En anden god side at kende til er: Spisesteder.dk – også her kan du søge på den type mad, I vil have. Der er mad fra alle verdenshjørner og alle kulturer, om I er til indisk mad, thailandsk, pæredansk, tysk, libanesisk eller klassisk fransk. Om I er til fisk, vegetariske retter, det veganske køkken eller til store bøffer eller en pizza, intet problem. Det er bare at søge på den type mad, I kunne tænke jer, så har I med det samme et udvalg af restauranter og spisesteder, der serverer netop det.

Vær med på det nyeste

Du kan også søge efter nye spisesteder, hvis du vil være sikker på at have fingeren på den kulinariske puls i din egen by. På den måde kan du tjekke de nye steder ud, og hvem ved, måske bliver det dit nye stamsted? – et sted, du fandt før de andre. Søger du inspiration og er du interesseret i madlavning og de nye tendenser på madscenen, kan du finde masser af gode artikler om spisesteder i hele Danmark. Siderne kan også bruges som en kulinarisk gps, som du kan ”slå til” hver gang, du er et nyt sted i landet. Med en hurtig søgning ved du, hvilke spisesteder der er i nærhed, og hvad de serverer – og du skal blot vælge, selvom det kan være svært nok.