Når sommerens lune vejr ligger som en skøn sommerlig aura over det ganske, danske land, er der rig lejlighed til at berige sig med skønt legetøj til sommerferien. Måske er I nogle, der tager i sommerhus et sted i Danmark og søger inspiration til, hvad I skal fordrive den dejlige sommertid med? Måske har I børn i forskellige aldre, der gerne vil prøve noget nyt indenfor leg og legetøj, og som er friske på at udvide deres legetøjsunivers? Uanset hvad, finder vi i denne artikel to styks legetøj frem, der kan få timerne til at gå med aktiv leg, der kalder på, at børnene holder sig fysisk i gang og dermed er kropsligt sunde hen over sommeren. Vi skal se nærmere på inspiration fra de såkaldte softguns fra websitet https://softgun.net og vi skal se nærmere på, hvordan man kan installere et skønt badebassin i haven.

Skøn leg med vand i haven

Når varmen gør sit indtog i Danmark, har man brug for et svalt sted, som afkøler kroppen. Her kan et badebassin til både store og små badenymfer være helt ideelt at erhverve sig og installere i haven. Det kalder på kølige stunder og masser af sjove spil og fysisk leg, fordi der her kan blive udfoldet både plasticskibe, der er i gang med at sejle vigtige containere til den anden side af jordkloden og der kan udkæmpes drabelige slag mellem plasticdrager og legomænd. Ja, fantasien kan i den grad komme i spil, når man har vand med i spillet.

Tag badebassinet med på ferien

Har I ikke en have eller skal I afsted på sommerferie, hvor ferieplanerne står på et lækkert sommerhusophold, kan I med fordel tage jeres badebassin med i bilen og installere det i sommerhusets have. Det kræver blot, at I har en vandslange med, som I kan koble til en hane ude i haven og dermed hurtigt og nemt fylde badebassinet op med vand. Har I små børn med, er det vigtigt, at I hele tiden har dem under opsyn og tag gerne nogle badevinger med til dem, som de har på, når de er i badebassinet og også udenfor.

Leg røvere og soldater med softguns

Har I børn over 18 år og/eller er I som voksne også nogle rigtige legemennesker, kan I også investere i en softgun, der ligner en rigtig ”gun” men dog er en efterligning og har plastickugler, som ofte er på 6 mm. Selvom en softgun er et legetøj, er den stadig under våbenlovgivningen, hvilket betyder, at I skal være over 18 år for at bruge den. En sådan softgun skal bruges med omtanke, når I leger røvere og soldater i haven eller på et større område og det kan anbefales, at I har beskyttelsesbriller og beskyttelsestøj på, som I ser, når man leger paintball. På denne måde kan I lege sikkert og sjovt. I kan også bruge en softgun på et lidt større område, i en skov, for eksempel, hvor der er mere råderum i forhold til at gemme sig og løbe over større distancer. Rigtig god fornøjelse med sommer-legene.