Har du elbil, skal den lades op en gang imellem. Det kan man gøre forskellige steder rundt omkring i landet. Du kan også gøre det hjemme i din egen garage, hvis du har din egen ladestander.

At have sin egen ladestander derhjemme gør det meget nemmere at have elbil. At kunne lade bilen op, imens man ikke bruger den, er smartere end at skulle vente et eller andet sted ude i byen, imens den lader op.

Få installeret din egen ladestander

Vil du gøre det nemmere for dig selv, så få installeret en ladestander til elbilen derhjemme. Så kan bilen stå og lade op, imens du foretager dig andre ting.

Du kan få en autoriseret el-installatør til at komme hjem til dig og sætte en ladestander op. Der findes hjemme-ladestandere, der kan oplade alle former for elbiler. Er du i tvivl om, hvor den fx skal sidde, kan du starte med at få el-installatøren til at komme forbi og rådgive dig.

Elbilen er fremtiden

Flere og flere får elbil, og du er måske en af dem. Elbiler er nemlig fremtiden. Vi bliver mere bevidste om at passe på miljøet. At udfase de benzindrevne biler er et stort skridt på vejen.

Da flere og flere får elbil, kommer der også flere og flere steder, hvor det er muligt at lade dem op. Du kan køre landet rundt og lade bilen op flere steder. Alligevel er det nemmere at have sin egen ladestander derhjemme. Så kan bilen lade op om natten, og den er klar med en fuld opladning hver morgen.

Få et tilbud

Går du kun med tanker om at få egen ladestander, så kan du få et uforpligtende tilbud. Med et tilbud kan du bedre forholde dig til, hvad udgiften ved installationen vil være. Du kan så overveje, om ikke det er det værd. Du vil jo spare en masse besvær.

Det koster ikke noget at få et tilbud, og med sådan et kan du sove på det. Det er ikke gratis at få sin egen ladestander, men det kan være en udgift, som du er mere end villig til at betale.

Installationen bør leve op til krav

Når du køber en elbil, er der garanti på den. For at den garanti skal gælde, skal din ladestander leve op til visse krav. Lever standeren ikke op til kravene, dækker garantien ikke. Derfor bør du sikre dig, at installationen lever op til de krav. En god elinstallatør vil kende til de krav og helt af sig selv sørge for, at installationen lever op til dem.

Det vil være træls for dig at få problemer med bilen og så ikke få det dækket af garantien, fordi du har ladet den op i en ladestander, der ikke lever op til kravene. Sørg for, at din ladestander ikke ødelægger noget. Den skal kun gøre livet nemmere for dig. Den skal give dig mulighed for at lade bilen op, når det passer dig. I en stander, der aldrig er optaget, men din helt egen og altid fri.