Findes der vidundermidler, der kan fjerne al din angst og udmattelse, lindre dine smerter og måske endda forsyne kroppen med de næringsstoffer, den har brug for? Nej, og det er måske egentlig godt nok, at det ikke er så nemt at ændre en persons sundhed 180 grader, at det kan gøres med et enkelt stof. Men ønsker du nu at få kroppen på ret køl efter en tid med stress og underernæring, hvad så?

 

Læg livet om

Som sagt er der ikke vidundermidler. Vil du have bugt med stress, skal du både tænke på den fysiske og den psykiske sundhed. Du skal spise sundt, gerne varieret. Og du skal lære mestringsstrategier at gøre brug af, når du står i stressende situationer – eller helt skære stressende situationer ud af dit liv, hvilket er umuligt for de fleste. At skulle tjene til dagen og vejen vil jo altid være lidt stressende.

 

Ty ikke til flasken eller stoffer

Måske søger du et middel, du kan ty til, når du ønsker at finde roen her og nu. Mange vælger at ty til flasken, og nogle prøver sig af med hårde stoffer. Begge har som regel ikke nogen lykkelig udgang. Et alternativt middel, der kan have en mildt beroligende effekt, er hampolie. Det er ikke sådan noget, du køber i en baggyde af skumle typer med kranietatoveringer. For du kan købe det lovligt på nettet.

 

Prøv hampolie

Læs her om hampolie hos en forhandler, hvis produkter er testet af tredjepart og overholder danske lovkrav om ikke at indeholde mere end 0,2 procent THC, der er det psykoaktive stof i hamp. Disse produkter bliver du ikke skæv af, men får lettere ved at falde til ro – hvis du mærker en effekt i det hele taget. Har du et hårdt liv, er hampolie ikke nok – men det kan være supplement til andre ting.