Elektriske løbehjul bliver mere og mere normalt i bybilledet. Mange lader deres cykel blive hjemme til fordel for at leje en elektrisk løbehjul, når de skal rundt i byen. Her kan du læse mere om, hvordan du bliver en ægte bymand med flot skæg og elektrisk løbehjul.

Lær at pleje dit skæg med skægpleje produkter

Den moderne mand har et flot fuldskæg, men det kan være svært at nå et glansfuldt resultat. For et par år siden var det mest populært for mænd at være glatbarberet helt uden stubbe. Gennem de seneste par år har trenden ændret sig helt, og nu er det langt mere populært at have et stort og flot fuldskæg. Det er dog ikke altid det nemmeste at passe et fuldskæg.

Barber dig rigtigt

Hvis du gerne vil have et flot skæg, så skal du lade din skraber og barbermaskine blive i skuffen. Udover at lade skægget blive større, så kan du også få lov til at sove længere, når du ikke skal barbere dig hver morgen. Hvis du gerne vil have et fuldskæg, skal du forvente ikke at skulle barbere dig overhovedet i hvert fald 8 uger. Med 8 uger giver du dit skæg rigelig med tid til at gro, så det både kan blive længere men også stærkere. Selvom et stort fuldskæg er flot, så kan det også se en smule rodet ud, hvis du ikke trimmer det. Hvis dit skæg ikke vokser jævnt, kan det hjælpe meget på udseendet at trimme og forme det med enten en saks eller trimmer. Derudover er der ikke så mange, som nyder synet af halsskæg. Det kan du nemt barbere væk med din trimmer. Når du trimmer din skæg ordentligt, kan skægget hjælpe med at give mere form til dit ansigt.

Brug de rigtige produkter til skægpleje

Ligesom dit hår på hovedet skal plejes, så skal dit skæg også. Med de rigtige skægpleje produkter kan dit skæg blive mere glansfuldt og stærkt. Du kan begynde at bruge skægshampoo i badet, der sikrer, at dit skæg for alle de nødvendige olier og næringsstoffer til at kunne blive stærkt. De rigtige plejeprodukter kan også hjælp med at holde skægget blødt og behageligt. Når du skal style dit skæg, kan du med fordel investere i en lækker skægbalm.

Invester i et elektrisk løbehjul

Bymanden er ikke komplet i 2021 uden et elektrisk løbehjul. Det er dyrt i længden at bruge de offentlige el-løbehjul, og det er ikke altid, at de er lige nemme at finde, hvis du ikke bor helt inde i centrum. Du kan nemt spare penge ved at investere i dit eget elektriske løbehjul, som dem fra loebehjul.dk. At købe et nyt elektrisk løbehjul er ikke helt billigt, men det er en nem og billig transportmulighed i længden. Når du først har købt dit elektriske løbehjul, skal du kun sørge for at lade det op derhjemme, så du har strøm nok til at komme rundt. Hvis du i stedet skulle leje et løbehjul for at komme rundt, skulle du betale en fast pris i minuttet.